top of page

D'AB és un estudi d'arquitectura on realitzem projectes d'obra nova, de reforma i d'interiorisme sempre des d'un tracte personalitzat, amb sensibilitat per el bon disseny i amb la màxima d'aconseguir habitats saludables i sostenibles.

La filosofia de D'AB es basa en 3 punts:

LA PERSONA és el centre dels nostres projectes, tant en les seves necessitats físiques com mentals i emocionals. La Bioconstrucció, la Geobiologia i el Feng Shui són eines que ens ajuden a donar valor afegit.

        La Bioconstrucció és la ciència que utilitzem per dissenyar uns ambients interiors que afavoreixen la salut dels seus habitants, amb l'ús de materials i       sistemes constructius biocompatibles.

        La Geobiologia ens ajuda a detectar la influència de las radiacions naturals (vetes d'aigua, línies hartmann i curry, etc) i artificials (wifi,                       electromagnètiques, etc), per tal de poder evitar que aquestes puguin tenir una afectació sobre la nostra salut.

        El Feng Shui ens permet analitzar d'una manera més subtil com afecten dels espais a les persones.  

 

L'ARQUITECTURA ha dissenyat i dissenya els espais que habitem i que a la vegada ens representen simbòlicament. Les formes, les proporcions, la llum, els colors, els materials, la història, la tradició són les eines necessàries en el disseny arquitectònic.

 

LA SOSTENIBILITAT. Els processos constructius i els edificis en la seva vida útil són una de les principals fonts d'emissió de CO2 al medi ambient. Així doncs és imprescindible que l'arquitectura que construïm avui sigui dissenyada per tenir uns consums energètics mínims. També cal analitzar la procedència i el procés de fabricació dels materials que utilitzem.

l'equip

_MM08547.jpg

GERARD DORDAS CARBONELL, arquitecte

CLARA VILA GARRIGA, arquitecta

JAVIER ESTEVE CASAÑ, arquitecte

XAVIER ALBEROLA CRIADO, arquitecte, especialista en càlcul estructural

col·laboradors

MARIA SÁNCHEZ CAMPOS, consultora de Feng Shui

JUAN JOSÉ MARZÁ SANZ, assessor en geobiologia

hi han col·laborat

THALIA ANDRÉS BAUZÁ, arquitecta

GINA SUSANNA VILADOT, arquitecta

GEORGINA CORTIJO ARRIBAS, arquitecta

NARCÍS LAGUARDA VIDAL, arquitecte

SANDRA GUSART STENGER, arquitecta

bottom of page